Sobre el CRAG

El Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) és un centre que forma part del sistema CERCA de la Generalitat de Catalunya, i que es va establir com a consorci de quatre institucions: el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB).

Reconegut com a Centre d’Excel·lència Severo Ochoa pel Ministeri d’Economia i Competitivitat des de l’any 2016, el CRAG és un centre íntegrament dedicat a la recerca en biologia vegetal i ciències agràries, des de la investigació bàsica en biologia molecular de plantes i animals de granja, fins les aplicacions de tècniques moleculars per a la millora genètica d’espècies importants per l’agricultura i la producció d’aliments.

Actualment el CRAG acull més de 200 investigadors i investigadores provinents de més de 30 països a les seves instal·lacions situades amb campus de la UAB, a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). En estreta col·laboració amb la indústria i personal investigador i institucions nacionals i internacionals de primera línia, els 24 grups de recerca del CRAG, organitzats en quatre grans programes, treballen explorant una varietat d’aproximacions per fer front als reptes de l’agricultura del segle XXI.

Com a centre públic de recerca, des del CRAG ens comprometem a divulgar la nostra recerca a la ciutadania, reforçant el vincle entre ciència i societat i promovent la cultura i l’educació científiques. En línia amb els missatges clau de l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal, ens unim a aquesta oportunitat per informar i sensibilitzar a escala global sobre com la protecció de la sanitat vegetal pot ajudar a acabar amb la fam, reduir la pobresa, protegir el medi ambient i estimular el desenvolupament econòmic.

Començant per prendre mesures diàries per a reduir el nostre impacte ambiental, totes les persones podem contribuir a la sanitat vegetal, i des del CRAG volem aportar el nostre gra de sorra comunicant-nos amb la ciutadania per transformar el coneixement científic en impacte social i aconseguir una major vinculació amb la comunitat de què formem part.

Telèfon

(+34) 935 636 600

Adreça

Edifici CRAG – Campus UAB
08193 Cerdanyola (Barcelona)

Membres del Consorci CRAG:

El CRAG és membre de:

Projecte de divulgació finançat per: